خانه / مطالب متفرقه / راهکار و روش های ترک غیبت (حرف نزدن پشت مردم) از آیت الله بهجت

راهکار و روش های ترک غیبت (حرف نزدن پشت مردم) از آیت الله بهجت

در این پست از سایت ذکر و دعاهای قرآنی 2agoo.com راهکار و روش های ترک غیبت (حرف نزدن پشت مردم) از آیت الله بهجت را برای شما عزیزان قرار دادیم .

راهکار و روش های ترک غیبت (حرف نزدن پشت مردم) از آیت الله بهجت
راهکار و روش های ترک غیبت (حرف نزدن پشت مردم) از آیت الله بهجت

راهکار و روش های ترک غیبت (حرف نزدن پشت مردم) از آیت الله بهجت,چگونه غیبت کردن را ترک کنیم,بهترین راه و روش برای ترک غیبت,روشهای ترک غیبت,چکار کنیم که عادت غیبت کردن را ترک کنیم,چگونه غیبت کردن را کنار بگذاریم,نظر آیت الله بهجت درباره نحوه و چگونگی ترک غیبت

راهکار و روش های ترک غیبت (حرف نزدن پشت مردم) از آیت الله بهجت

بیماری که مخصوص جسم نیست.خیلی از مردم بدون آنکه زیاد متوجه باشند دچار بیماری های روحی و عادات غلطی در زندگی هستند که از نظر اسلام بسیار نهی شده است.غیبت کردن یکی از همین رفتارهای ناپسند بوده که این روزها بسیار فراگیر شده است .ترک غیبت

ترک غیبت

ایت الله بهجت

مرحوم حضرت آیت الله العظمی بهجت در باره غیبت کردن می فرمود:مرحوم حاج آقا حسین قمی خیلی مقید بود که در مجلسش غیبت نشود، حتی بعضی از معاصرین به او اعتراض می کردند که تو نمی گذاری ما حرف بزنیم، فورا می گویی:غیبت نکن!

 مرحوم آقا سید عبدالهادی شیرازی (از مراجع تقلید نجف اشرف) نیز تقیدی را که حاج آقا حسین رحمت الله در ترک و جلوگیری از غیبت داشت، دارا بود. ما در ابتدا می گفتیم گویا محال است که کسی چنین تقیدی را داشته باشد ولی وقتی با او اختلاط و معاشرت کردیم، دیدیم نه بابا ممکن است و هیچ هم محال نیست.
همچنین بخوانید : تعدادی از حدیث و سخن بزرگان و امامان
 
کتاب در محضر حضرت آیت ا… العظمی بهجت – ص 19
راهکار آیت الله بهجت برای درمان اخلاق زشت غیبت کردن، به ویژه برای کسانی که این کار برایشان به صورت یک عادت درآمده این است که قبل از هر چیز بر زبان و صحبت هایشان نظارت دقیق داشته باشند و از دوستانی که آنها را به غیبت تشویق می کنند و همچنین از مجالسی که به نظر می رسد برای غیبت آماده شده اند، پرهیز کنند. راه دیگر ایشان، توجه به این نکته است که غیبت کردن یکی از نشانه های ناتوانی، فقدان شخصیت و عقده خود کم بینی است. فرد با غیبت کردن، پرده از این صفات خود برمی دارد و قبل از اینکه شخصیت اجتماعی دیگری را بشکند، شخصیت خودش را درهم می شکند. و موجبات سلب اعتماد دیگران را فراهم می آورد.
همچنین غیبت کننده باید به این نکته توجه کند که نیروهای انسان محدود است؛ بنابراین اگر نیرویی را که برای ریختن آبروی اشخاص و شکستن موقعیت اجتماعی آنها صرف می کند، در رقابت های صحیح و سازنده به کار بگیرد، در زمان کوتاهی از رقیبان خود پیشی می گیرد بدون اینکه ضربه ای بر افراد وارد کند.

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *