خانه / دعا / چگونه نماز بخوانیم تا اثرات نماز را ببینیم – نماز ظاهری و نماز واقعی

چگونه نماز بخوانیم تا اثرات نماز را ببینیم – نماز ظاهری و نماز واقعی

چگونه نماز بخوانیم تا اثرات نماز را ببینیم – نماز ظاهری و نماز واقعی

در این پست از سایت ذکر و دعاهای قرآنی دعا سایت 2agoo.com چگونه نماز بخوانیم تا اثرات نماز را ببینیم – نماز ظاهری و نماز واقعی را برای شما عزیزان قرار دادیم . نماز واقعی چگونه نمازی است و چه فرقی با نماز ظاهری دارد ؟ کدام نماز مقبول است و شخص اثر آن را در زندگی می بیند ؟ حقیقت و روح نماز چیست ؟ نماز واقعی و حقیقی باعث می شود که انسان اثرات روحی و معنوی و همچنین برکات آن را در زندگی لمس کند . در ادامه از سایت دعاگو همراه ما باشید با نحوه خواندن نماز واقعی …

چگونه نماز بخوانیم تا اثرات نماز را ببینیم - نماز ظاهری و نماز واقعی
چگونه نماز بخوانیم تا اثرات نماز را ببینیم – نماز ظاهری و نماز واقعی

چگونه نماز بخوانیم تا اثرات نماز را ببینیم – نماز ظاهری و نماز واقعی,نماز واقعی و حقیقی چه نمازی است,اثرات روحی و معنوی نماز حقیقی,فرق بین نماز ظاهری و نماز واقعی,آثار و برکات نماز در زندگی انسان,کدام نماز مورد مقبول خداوند است

چگونه نماز بخوانیم تا اثرات نماز را ببینیم – نماز ظاهری و نماز واقعی

شخصي رو به نماز دعوت کنم و اون بعد از چند هفته به من بگه اثري از نماز توي خودم نديدم چي بهش جواب بدم؟

به ایشان بگویید که اگر اثری نمی بینی، قطع و یقین بدان که نماز واقعی نخواندی! حقیقت اين است كه ما «نماز» نمى‌خوانيم. آنچه ما به جا مى‌آوريم، صورت ظاهرى‌اش شبيه نماز است و ما تنها اداى نماز را درمى‌آوريم!

آنچه در حقيقت انسان را به خدا نزديك مى‌كند، اين است كه دل و قلبش با ذات خداوندگارى مرتبط شود. در واقع اين ظواهر بايد نمودى از آن توجه و ارتباط قلبى باشد. حقيقت و روح نماز، همان توجهات قلبى است و بدون آن، نماز كالبدى مرده است که هيچ بهره تكاملى و معنوى هم از آن نمى‌بريم.

اگر «نمازِ» حقيقى شد، آن‌گاه خواهيم ديد كه چه اثرها و بركت‌هايى، هم براى زندگى دنيا و هم براى ترقى و تكامل معنوى و روحى ما دارد.

امام صادق علیه السلام با بيان حديثى قدسى، برخى از شرايط و آثار نماز مقبول را چنين ذكر فرموده‌اند: «من نماز را از كسى قبول مى‌كنم كه در برابر عظمتم تواضع و فروتنى كند و خود را براى رضاى من از خواسته‌هاى شهوانى نگه بدارد. روز خود را با ياد من سپرى كند و در مقابل آفريدگانم تكبّر و بزرگ‌منشى ننمايد.

گرسنه را سير، برهنه را پوشيده، و مصيبت‌زده را ترحّم كند، و غريب را پناه بدهد. پس چنين فردى (كه نمازش قبول است) كسى است كه نور او مانند خورشيد مى‌درخشد. من به او در تاريكى‌ها نور، و در هنگام مواجهه با جهالت‌ها بردبارى مى‌بخشم.

او را به عزّت خود حفظ و به وسيله فرشتگانم حراست مى‌نمايم.او مرا مى‌خواند و من نيز پاسخ مثبتش مى‌دهم و از من چيزى مى‌خواهد و به او مى‌بخشم. چنين فردى مانند بهشت‌هاى فردوس نزد من است كه ميوه آن پژمرده نمى‌شود و حال آن تغيير نمى‌يابد.» (بحار الانوار، ج 78، باب 24، روايت 1، ص 285)

**************************************************

بازنشر : سایت دعاگو (بزرگترین منبع ذکر و دعاهای قرآنی)

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *