خانه / دعا / دعای توسل به خدا برای ازدواج و گره گشایی در موانع ازدواج

دعای توسل به خدا برای ازدواج و گره گشایی در موانع ازدواج

در این پست از سایت ذکر و دعاهای قرآنی دعاگو 2agoo.com دعای توسل به خدا برای ازدواج و گره گشایی در موانع ازدواج را قرار دادیم . برای آسان شدن ازدواج و رفع موانع و مشکلات ازدواج و برآورده شدن حاجت ازدواج می توان به خدا توسل کرد به وسیله دعاهای زیر . در ادامه از سایت دعاگو همراه ما باشید با بهترین دعای توسل به خداوند متعال برای برآورده شدن حاجت ازدواج …

دعا حاجت ازدواج,دعای استجابت حاجت ازدواج,دعای حاجت برای ازدواج,دعا حاجت برای ازدواج سریع,دعا برای حاجت ازدواج,دعای برآورده شدن حاجت ازدواج,دعای حاجت روایی برای ازدواج,دعای معراج برای حاجت ازدواج

دعای توسل به خدا برای ازدواج و گره گشایی در موانع ازدواج

روش توسل به خدا جهت ازدواج,دعای مجرب توسل به خدا,دعای سریع الاجابه توسل به خدا,دعای برآورده شدن حاجت ازدواج,دعای متوسل شدن به خدا,دعای ازدواج فوری و تضمینی,دعیا آسان شدن ازدواج

دعای توسل به خدا برای ازدواج و گره گشایی در موانع ازدواج

دعای توسل به خدا برای حاجت ازدواج و حاجات دیگر :

به نام خداوند بخشاينده بسيار مهربان

بارالها آن كسی كه او را امر به دعا فرمودی سزاوار است كه تو را بخواند و آن كسی كه وعده اجابت به او دادی سزاوار است كه به تو اميد داشته باشد خداوندا مرا حاجتی است كه فكرم از پيدا كردن راه چاره آن عاجز مانده و توان و طاقتم در آن به خستگی دچار شده و قدرتم از جستگوی راه حلش ضعيف شده است، و نفس اماره‌ام كه بسيار به بدی امر می‌كند، و دشمن فريبكارم(ابليس) كه به واسطه وجود او مورد آزمايش هستم اين مطلب را برايم زيبا جلوه دادند كه در اين گرفتاری به فردی ضعيفی مانند خودم توجه و رجوع كنم، كسی كه در ضعف نسبت به درمان آن همانند خودم است تا اين كه رحمتت پی در پی مرا فرا گرفت و رافت و مهربانيت با نصيب كردن توفيق از(فكر و انديشه) من پيش افتاد و با بخشش و عطايت عقلم را به من بازگرداندی.

و يا تفضيل و احسانت راه هدايتم را به من الهام نمودی و قلبم را با اميد به خودت زنده كردی، و مكر و نيرنگ دشمنم (ابليس) را از عقل و خردم زايل نمودی و با اميدواری (‌به فضلت) فكرم را تصحيح كردی و با اميد نسبت به مساعدتت سينه‌ام را گشاده گردانده و وسعت بخشيدی و كاميابی را با رسيدن به آنچه اميد داشتم و دست‌يابی به آنچه آرزو می‌كردم برايم ترسيم كردی و درنتيجه (اكنون) من در پيشگاهت ايستاده‌ام در حالی كه دارم و در برآورده شدن حاجتم و انجام شدن خواسته و آرزويم و به حقيقت پيوستن ميل و رغبتم بر تو توكل كرده‌ام.

پس خداوندا حاجتم را با مباركترين راه موفقيت (و برآورده شدن) برآورده ساز، و آن را به راه رستگاری (و دست يابی) هدايت فرما و به خاطر كرم و بزرگواريت ای خدا با اجابت گوارايت و عطای فراگيرت مرا از ياس و نوميدی و تاخير و سستی و تنبلی و ايستايی در امان بدار، (زيرا) به راستی تو بی‌نياز(‌و مورد اطمينان) و صاحب اختياری و نسبت به بندگانت با بخشش‌های فراوان وفاداری، و تو بر هر چيزی بسيار توانايی و بر هر چيزی احاطه داری و نسبت به بندگانت آگاه و بينايی.

نکات مهم هنگام دعا کردن برای استجابت دعا :

1 – انسان به هنگام دعا کردن، با قلب و زبان، فقط باید خدا را بخواند و از خدا طلب برآورده شدن حاجت را داشته باشد.

گاه انسان در دعا با زبان، خدا را می خواند، ولی در قلب چشم امید به خلق خدا دارد. این خود مانعی است بر سر راه استجابت دعا.

2 – در هنگام دعا باید «مضطر» بود. مضطر همچون کسی است که در دریا خود را در حال غرق شدن می بیند و برای خود پناهی جز خدا نمی یابد؛ در این صورت چگونه خدا را می خواند؟

3 – ما باید به هنگام دعا یقین داشته باشیم که حق تعالى قادر است- اگر این دعا و خواسته به مصلحت ما باشد و منافات با حکمت الهى و نظام آفرینش و ربوبیت نداشته باشد حاجت ما را برآورده مى نماید و اگر مصلحت نباشد به بهترین شکلى آنچه که خیر و صلاح ما را در آن مى بیند عنایت مى فرماید

تشخیص اینکه دعای ما به چه علتی در حال حاضر اجابت نشده است، به عهده ی ما نیست.

بلکه آن چیزى که بر عهده ما و کار و وظیفه ما است دعا نمودن و میل و نیت و قصد و یقین به اجابت آن است

مصلحت سنجى و محاسبه خیر و شر آن بر عهده رب العالمین است.

مهم این است که بدانیم دعا خود عبادت مستقلى است و تنها براى خواستن و برآوردن حوائج نیست.

دعا گفتگو با خدا و خواندن حق تعالى است که ممکن است در ضمن آن سؤال و تقاضا و درخواست نیز باشد و یا نباشد.

4 – ممکن است خداوند برای امتحان بنده، حاجت او را ندهد، یا به تاخیر اندازد.

اگر در دل، باور کنیم که همه نقصها از ما است، مشکل حل می شود.

حضرت یونس نبی (علیه السلام) گفت: «انی کنت من الظالمین» سپس دعایش مستجاب شد

«فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین»

5 – اگر به فرض، صلاح ما در برآورده شدن حاجتمان نباشد، خداوند جبران می کند.

در روایت آمده که اگر اجابت دعا به صلاح بنده نباشد، گناهی از او برداشته می شود و یا اگر گناهی نداشته باشد، درجه ای بر درجات او افزوده می شود. براستی آیا این، خود اجابت دعا نیست!

برگرفته از دعا سایت

**************************************************

بازنشر : سایت دعاگو (بزرگترین منبع ذکر و دعاهای قرآنی)

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *