خانه / دعا / دعا برای رفع عصبانیت طرف مقابل از راه دور و آرام شدن شخص مورد نظر

دعا برای رفع عصبانیت طرف مقابل از راه دور و آرام شدن شخص مورد نظر

در این پست از سایت ذکر و دعاهای قرآنی دعاگو 2agoo.com دعا برای رفع عصبانیت طرف مقابل از راه دور و آرام شدن شخص مورد نظر را قرار دادیم . دعای زیر از دعاهای قرآنی مجرب و سریع الاجابه برای برطرف شدن عصبانیت شخص مورد نظر می باشد که از راه دور خوانده می شود .

,دعا برای عصبانیت,دعا برای عصبانیت شوهر,دعا برای عصبانیت کودک,دعا برای عصبانیت فرزند,دعا برای عصبانیت کودکان,دعای برای عصبانیت,دعا برای رفع عصبانیت طرف مقابل,دعا برای رفع عصبانیت شوهر,دعا برای رفع عصبانیت فرزند,دعا برای کنترل عصبانیت,دعا برای شوهر عصبانی,دعا برای رفع عصبانیت شوهر نی نی سایت,دعا برای عصبانی نشدن شوهر,دعا برای عصبانیت کودک نی نی سایت,دعا برای فرزند عصبانی,دعا برای رفع عصبانیت کودکان,دعا برای عصبانیت بچه,دعای برای رفع عصبانیت,دعای عصبانیت,دعای مجرب برای رفع عصبانیت,دعا برای عصبانیت همسر,دعا برای رفع عصبانیت طرف مقابل از راه دور,دعا برای رفع عصبانیت طرف مقابل نی نی سایت,دعای رفع عصبانیت شوهر,دعا جهت رفع عصبانیت شوهر,دعا برای رفع عصبانیت بچه,دعا برای کنترل خشم,دعا برای کنترل خشم و عصبانیت,دعا برای کنترل خشم نی نی سایت,دعای کنترل عصبانیت

دعا برای رفع عصبانیت طرف مقابل از راه دور و آرام شدن شخص مورد نظر

دعای از راه دور برای رفع عصبانیت,دعای آرامش طرف مقابل,دعای رفع عضبانیت شخص,بهترین دعا برای عصبانیت فرد,دعای قوی و مجرب رفع عصبانیت,طلسم قوی رفع عصبانیت تضمینی,طلسم سریع الاجابه برای عصبانیت,بهترین دعای رفع عصبانیت,اذکار و ادعیه رفع عصبانیت,دعای تضمینی و قرآنی رفع عصبانیت,طلسم برطرف شدن عصبانیت

دعا برای رفع عصبانیت طرف مقابل از راه دور و آرام شدن شخص مورد نظر

بر روی یک چاقو ٬‌ اسم شخصی که میخواهید عصبانیت او را از بین ببرید ٬ نوشته و آن را نزدیک دهان خود کرده و بر آن هفت بار سوره انشراح را به این شکل بخوانید :

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الم نشرح لک صدرک و وضعنا عنک وزرک الذی انقض ظهرک و رفعنا لک ذکرک فان مع العسر یسرا ٬ ان مع العسر یسرا اللهم اِطفِیِء غضبَ فلان بن فلانه کَما اَطفَیتُ هذِهِ السَّکین فاذا فَرَغتَ فَانصَب و الی ربُّکَ فارغَب و اگر طرف مونث بود بگوید فلان بنت فلانه

نکته بسیار مهم :

شش بار به شکلی که گفته شد بخوانید و دفعه آخر را نگهدارید . حالا چاقو را بر روی آتش نگه داشته تا سرخ شود و بعد از سرخ شدن دفعه هفتم را بخوانید و آن را در یک ظرف آب سرد فرو کنید و این آب را به شخص بخورانید و اگر امکان خوراندن مستقیم آن به شخص و جود ندارد آن را در شربت یا چای یا غذای او بریزید به اذن خدا همانطور که چاقو در آب سرد میشود عصبانیت های آن شخص هم سرد میشود !

راهکارهاى کنترل خشم و عصبانیت :

دلیل آن  هر چه که باشد  با راهکارهایى که ارائه مى شود مى توان تا حدود زیادى از آن پیشگیرى نمود :

(به موارد زیر عمل کنید و در طول زمان نتیجه مطلوبش را ببینید)

1. کاملا به خود مطمئن باشید که مى توانید روحیه خود را تغییر دهید؛ ولى براى نتیجه گیرى عجول نباشید؛ بلکه با خود فکر کنید باید حداقل یک سال بر روى رفتارهاى خود کار کنید و اگر چنین نمودید، حتما پس از آن دگرگونى رفتارى خواهید شد.

2. از حساسیت بیش از حد در هر زمینه بپرهیزید.

3. همواره در هر مساله اى، ابتدا از دیگران انتظار بدترین برخورد را داشته باشید و خود را براى تحمل آن آماده کنید. این مساله باعث مى شود برخوردهاى بهتر از مورد انتظار در شما ایجاد خشنودى نماید. در حالى که اگر همیشه انتظار برخورد خوب داشته باشید، چه بسا نتیجه عکس خواهید گرفت.

4. با خود شرط کنید که هیچ گاه و در هیچ شرایطى برخورد تند نداشته باشید و از کوره در نروید؛ اگر ناگهان از شما برخورد تندى سر زد خود را جریمه کنید؛ مثلا تصمیم بگیرید – یا در صورت امکان نذر کنید – که اگر بر سر کسى فریاد زدید، فلان مبلغ را صدقه بدهید، یا نماز شب بخوانید و یا یک روز روزه بگیرید.

کارآیى این روش، بسیار بالا است و بسیارى از علماى بزرگ بدین سان تمرین عملى و خودسازى نموده اند.

5. از تفریحات سالم و تقویت کننده اراده؛ مانند کوهنوردى، شنا، دو و پیاده روى و گردش در طبیعت و… نیز استفاده کنید.

6. در تصمیم گیرى ها، حتى الامکان با افراد عاقل و پخته مشورت نمایید و از اقدامات عجولانه و مطالعه نشده بپرهیزید.

7. بیشتر با افراد خوش خلق و غیر عصبى معاشرت کنید.

8. از موقعیت هاى که زمینه تندخویى در آن فراوان است، اجتناب کنید و در موقعیت هایى حضور یابید که رفتار پرخاشگرانه در آنجا دیده نمى شود و از موقعیت هاى که شما را به تندى نمودن دعوت مى کند، دور شوید.

9. قبل از هر عملى، در مورد پیامد آن تفکر و اندیشه کنید و آن گاه اقدام نمایید و با تمرین این راه ار و به کارگیرى آن در مورد تمام رفتارها، اندک اندک کنترل خویش را بر تمام رفتارها توسعه بخشید.

10. به برخى رفتارها و حالاتى که از افراد سر مى زند. و شما را به عصبانیت دعوت مى کند، توجه نکنید؛ مثلاً اگر کسى با حرف ناروا شما را بر مى افروزد، از شنیدن و گوش سپردن به سخنان وى اجتناب کنید و حتى گوش ندهید یا محیط را ترک کنید.

دیگر به گفته هاى او دقت و توجه نکرده و آنها را در ذهن خود مرور نکنید. نسبت به دیگر اعمال فیزیکى و رفتارهاى پرخاشگرانه و تحریک کننده نیز همین طور واکنش نشان دهید و راه بى توجهى و تغافل را پیش گیرید.

11. سطح شناخت خود را با مطالعه و تفکر از زشتى، ناپسند بودن، غیرقابل جبران بودن اعمال پرخاشگرانه بالا ببرید؛ مثلاً روایات، آیات و داستان هایى را که در مورد این نوع رفتارها و آثار آنها نوشته شده، مطالعه کنید و بعد در مورد آنها فکر کنید.

حتى در برخى موارد به آثار رفتار تندى که خود مرتکب آن شده اید، توجه نموده و آن عمل و زشتى آن را در ذهن خود مرور کنید؛ به گونه اى که به یک حالت خود هشدارى از درون دست یابید و آثار فردى و اجتماعى و پیامدهاى حیثیتى آن عمل زشت را لحظه به لحظه در ذهن خود مرور نموده و قبح آن را براى خود بزرگ جلوه دهید تا از درون از آن عمل متنفّر شوید.

12. به هنگام بروز عصبانیت و تندخویى، سریع حالات خود را تغییر دهید؛ مثلاً اگر ایستاده اید، بنشینید و اگر نشسته اید، دراز بکشید و صورت خود را با آب سرد بشوید و یک لیوان آب خنک بیاشامید و خود را از موقعیت دور سازید.

13. از خواندن قرآن به مقدار زیاد و در نوبت هاى متعدد در طول 24 ساعت هرگز غفلت نورزید؛ چه قرآن تأثیر عظیم در رسیدن به حالت سکینه و آرامش درونى دارد. همین طور عبادت هاى خود، مانند نماز را در اول وقت و با حضور قلب کامل به جا آورید که تأثیر بزرگى در رسیدن به اطمینان خاطر دارد و آدمى را از درون به سکوى آرامش مى سپارد.

14. بعد از استحمام و به هنگام خروج از حمام، دو پاى خود را تا قوزک با آب سرد بشویید.

15. دیگر رفتارهاى عادى و روزمره خود را نیز با تسلط کامل بر رفتار و بدون شتابزدگى انجام دهید و آنها را آرام آرام تعقیب کنید تا نرم خویى و پرحوصلگى، بر تمام رفتارهاى شما حاکمیت پیدا کند.

16. چند لحظه دراز بکشید و چشمان خود را ببندید و همه ماهیچه هاى خود را شل کنید تا آرامش عضلانى پیدا کنید و فکر خود را از آنچه موجب عصبانیت شما شده است منصرف کنید و به عضلات بدن خود تمرکز یابید.

17. به خودتان تلقین کنید که اتفاق خاصى نیفتاده است؛ مگر آسمان به زمین آمده؟ بقیه در چنین مواردى چه مى کنند؟ آیا همه عزا مى گیرند؟ هر کسى به کارى مشغول مى شود و اعتنایى به این گونه موارد نمى کند.

18. اگر برخى موارد سریع سخن گفتید و عجولانه تصمیم گرفتید و رفتار نابجا از شما سرزد سریع خود را سرزنش و حتى در لفظ اظهار پشیمانى نمایید و وعده ها و قولى که با خود داشتید را در ذهن خویش حاضر سازید.

19. از خود ارزندگیهاى نابجا و شخصیت قائل شدن بیش از اندازه براى خود اجتناب ورزید و تنها هنجارها را رعایت کنید و لذا به سراغ رفتارهاى متواضعانه همانند تقدم در سلام، همنشینى مناسب با افراد پایین تر، ابراز ارادت به کوچکترها، مصافحه و احوالپرسى با دیگران به خصوص طبقه پایین تر، تفریح و صحبت با دیگران اقدام کنید.

20. ذکر «لا حول و لا قوة الا بالله» را زیاد بر زبان جارى سازید و سوره والعصر را زیاد بخوانید و تکرار اذکار:

«استغفرالله ربى و اتوب الیه» و «اعوذ بالله من الشیطان الرجیم».

21. وقتى که با امور عصبانیت آفرین مواجه هستید براى مدتى (حدود 10تا 15 دقیقه) راه دریافتهاى حسى خود را سد سازید مثلاً جلوى گوش خود را بگیرید و چشمان خود را ببندید و سر خود را پایین اندازید تا دریافت هاى عصبانیت را تحت کنترل شما در آیند و موجب تحریک بیشتر شما نشوند.

22. اگر رفتار و یا صفتى که در شخصى هست موجب عصبانیت شما شده است آن رفتار را شوخى تلقى کرده و به شکلى خود را از تیررس آنها دور در نظر بگیرید یعنى به گونه اى از مخاطب در نظر گرفتن خویش در برابر رفتارهاى دیگران پرهیز کنید مثلاً از مشاهده کسى که فحش مى دهد با خود بگویید مخاطب او من نیستم و در این هنگام از صحنه دور شده و راه دریافت هاى حسى را سد سازید تا بیشتر مورد هجوم قرار نگیرید.

23. براى توجیه رفتارهاى خلاف انتظارى که از دیگران سر مى زند توجیه مناسب داشته باشید و آنها را مقصر تلقى نکنید تا موجب شود به خود اجازه عکس العمل بدهید مثلاً بگویید خودم از این فرد بدتر رفتار مى کنم او اشتباه گرفته مقصر نیست اشتباه من باعث رفتار نامناسب او شده است.

24. به نظرات و عقاید دیگران احترام قائل شوید و به دیده احترام به آنها بنگرید و حتى محترمانه با آنها رفتار کنید.

25. همیشه خودتان و رفتارتان را درست و صحیح تلقى نکنید و احتمال خطا در کارهاى خود را بدهید.

26. سعى کنید به عنوان تمرین گاهگاهى با افرادى که سلیقه آنها را نمى پسندید برخورد کوتاه مدت داشته باشید و با صاحبان دیگر انتظار مراوده کوتاه مدت داشته باشید.

27. شرح موارد فوق را در جدولى بنویسید و موارد انجام شده و یا تخلف از آن را یادداشت کنید و همواره سعى کنید موارد تخلف را کاهش داده و بیش از پیش خود را به انجام آنها مقید سازید و حتى قبل از بروز آن موقعیت ها و به صورت مستمر، راه کارهاى فوق را سرلوحه اعمال خود قرار دهید.

و از آن به بعد، باید میزان موارد عصبانیت شما کاهش یابد؛ آنها را نیز یادداشت کنید و کم کم از میزان آنها در طول روز، هفته و… بکاهید و خود تنبیهى را به کار بگیرید و همت خود را به افزایش صبر و تحصیل سعه صدر معطوف بدارید تا بتوانید هنگام عصبانی شدن خود را کنترل کنید.

این نکته نیز لازم به ذکر است که اگر همت و اراده ای پشت بهترین راهکارها و دستورالعمل ها نباشد، موثر واقع نخواهد شد. پس اسب همت و اراده خود را زین کنید و با توکل به خدا و عمل به راهکارهای ارائه شده، تغییرات لازم را در رفتارتان ایجاد کنید و طعم شیرین موفقیت را بچشید

امیرالمومنین حضرت علی (ع) :

آرام باش، توکل کن، تفکر کن، سپس آستین ها را بالا بزن، آن گاه دستان خداوند را می بینی که زودتر از تو دست بکار شده اند. 

منبع : پرسمان

برگرفته از دعا سایت

**************************************************

بازنشر : سایت دعاگو (بزرگترین منبع ذکر و دعاهای قرآنی)

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *