خانه / احادیث و سخنان امامان و پیامبران / احادیث درباره عوامل افزایش روزی و رفع غم و اندوه و فقر و ادای قرض

احادیث درباره عوامل افزایش روزی و رفع غم و اندوه و فقر و ادای قرض

در این پست از سایت ذکر و دعاهای قرآنی دعاگو 2agoo.com احادیث درباره عوامل افزایش روزی و رفع غم و اندوه و فقر و ادای قرض را قرار دادیم . احادیث گهربار و ارزشمند از پیامبر اکرم (ص) و امامان معصوم (ع) درباره عوامل و راهکارهای افزایش رزق و روزی و رهایی و نجات از غم و غصه و اندوه و برطرف شدن فقر و تنگدستی …

احادیث درباره روزی حلال,احادیثی درباره روزی,حدیث درباره روزی که اسلام کامل شد,احادیث قدسی درباره روزی,احادیث پیامبر درباره روزی حلال,احادیث درباره ی روزی

احادیث درباره عوامل افزایش روزی و رفع غم و اندوه و فقر و ادای قرض

احادیث درباره طلب روزی,احادیث درمورد روزی,احادیث از پیامبر درباره روزی,احادیث اهل بیت برای روزی,راهکارهای افزایش رزق و روزی,احادیث درباره رفع غم و اندوه,احادیث درباره رفع فقر و تنگدستی

احادیث درباره عوامل افزایش روزی و رفع غم و اندوه و فقر و ادای قرض

حضرت محمد صلی الله علیه وآله و سلم فرمودند:

سرعت تأثیر اطعام دیگران برای جلب روزی از چاقویی که گوشت را می برد بیشتر است

امام صادق (علیه السلام) نیز فرمودند:

وقتی مهمان بر شما وارد می شود با خودش از سوی خدا رزق فراوان و برکت می آورد و وقتی هم که از خانه بیرون می رود، خارج می شود در حالی که گناهان شما پاک می گردد.

( الکافی ، ج2، ص202.)

امام صادق عليه السلام :

صله رحم، انسان را خوش اخلاق، با سخاوت و پاكيزه جان مى نمايد و روزى را زياد مى كند و مرگ را به تأخير مى اندازد.

كافى(ط-الاسلامیه) ج 2، ص 151، ح 6

پیامبر گرامی اسلام فرمودند :

تا وقتى مردم امر به معروف و نهى از منكر مي ‏كنند و یكدیگر را در نیكى و تقوا، یارى مي‏رسانند، در خیر و نیكي ‏اند، آن‏گاه كه چنین نكنند، بركت‏ها از آنان گرفته ميشود و بعضى بر بعض دیگر مسلّط مي ‏گردند و در زمین و در آسمان، هیچ یاورى نخواهند داشت.

پيامبر صلى الله عليه و آله:

هر كس روزى اى دارد كه حتما به او خواهد رسيد. پس هر كس به آن راضى شود، برايش پُر بركت خواهد شد و او را بس خواهد بود و هر كس به آن راضى نباشد، نه بركت خواهد يافت و نه او را بس خواهد بود. روزى در پى انسان است، آن گونه كه اجلش در پى اوست.

اعلام الدين ص 342

پیامبر گرامی اسلام فرمودند :

در پى روزى و نیازها، سحر خیز باشید؛ چرا كه حركت در آغاز روز، [مایه] بركت و پیروزى است.

پیامبر گرامی اسلام فرمودند :

نماز شب، موجب رضایت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پیامبران، نور معرفت، ریشه ایمان، آسایش بدن‏ها، مایه ناراحتى شیطان، سلاحى بر ضدّ دشمنان، مایه اجابت دعا، قبولى اعمال و بركت در روزى است.

امام صادق – علیه السلام – فرمودند :

اگر در میان مردم عدالت برقرار شود، همه بي نیاز مي ‏شوند و به اذن خداوند متعال آسمان روزى خود را فرو مي‏فرستد و زمین بركت خویش را بیرون مي‏ریزد.

امام صادق علیه السلام :

خداوند زيبايى و خودآرايى را دوست دارد و از فقر و تظاهر به فقر بيزار است. هرگاه خداوند به بنده اى نعمتى بدهد، دوست دارد اثر آن را در او ببيند. عرض شد: چگونه؟ فرمودند: لباس تميز بپوشد، خود را خوشبو كند، خانه اش را گچكارى كند، جلوى در حياط خود را جاروكند، حتى روشن كردن چراغ قبل از غروب خورشيد فقر را مى برد و روزى را زياد مى كند.

ارشاد القلوب(دیلمی) ج 1 ، ص 195

امام علی – علیه السلام- فرمودند :

هرگاه نیّت‏ها فاسد باشد، بركت از میان مي ‏رود.

امام صادق علیه السلام :

به ابو عبداللّه‏ امام صادق (عليه ‏السلام) عرض ‏كردم:شخصى ‏مى ‏تواند تجارت كند، با اين حال اگر خودش را اجير [ديگرى] سازد، به اندازه‏ اى كه خودش تجارت كند، به او داده مى ‏شود. فرمود: اجير نشود؛ بلكه از خداوند بزرگ روزى طلبد و دست به تجارت زند؛ زيرا اگر اجير شود ، مانع روزى خود شده است.

کافی(ط-الاسلامیه) ج 5 ، ص90 ، ح 3

امام على علیه السلام :

براى كسب بلند مرتبگى از وطن خود دور شو و سفر كن كه در مسافرت پنج فايده است: برطرف شدن اندوه، بدست آوردن روزى و دانش و آداب زندگى، و هم‏نشينى با بزرگواران.

مستدرك الوسائل و مستنبط المسایل ج 8، ص 115، ح 9199

امام رضا علیه السلام:

هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راضى خواهد بود.
بحـارالانـوار(ط-بیروت)ج 75،ص 356 و 357 ، ح 12

امام صادق علیه السلام :

نماز شب، انسان را خوش ‏سيما، خوش ‏اخلاق و خوشبو مى‏ كند و روزى را زياد و قرض را ادا مى ‏نمايد و غم و اندوه را از بين مى ‏برد و چشم را نورانى مى‏ كند.
ثواب الأعمال ص 42

پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم :

هر كس از غير خدا بِبُرد، خداوند، هزينه زندگى او را تأمين مى‏كند و از جايى كه انتظار ندارد، روزى‏اش مى‏دهد؛ امّا هر كس چشم اميدش به دنيا باشد، خداوند، او را به دنيا وا مى‏گذارد.
نهج الفصاحه ص 731 ، ح 2796

امام على علیه السلام :

خداوند متعال روزی ها را عادلانه تقسیم کرد تا هر که را بخواهد به وسعت روزی یا تنگی آن بیازماید و میزان سپاسگزاریِ توانگر و شکیباییِ تهیدست را امتحان کند.

نهج البلاغه(صبحی صالح) ص 134 از

برگرفته از دعا سایت

**************************************************

بازنشر : سایت دعاگو (بزرگترین منبع ذکر و دعاهای قرآنی)

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *