خانه / دعا / چگونه دعا را با زعفران بنویسیم,نحوه نوشتن دعا با قلم زعفران

چگونه دعا را با زعفران بنویسیم,نحوه نوشتن دعا با قلم زعفران

در این پست از سایت ذکر و دعاهای قرآنی دعاگو 2agoo.com چگونه دعا را با زعفران بنویسیم,نحوه نوشتن دعا با قلم زعفران را قرار دادیم . ذکر و دعا با انواع قلم ها نوشته می شود . برخی دعاها با خودکار و برخی دیگر با مداد و برخی دیگر با مشک و زعفران نوشته می شود . در ادامه از سایت دعاگو همراه ما باشید با طریقه نوشتن ذکر و دعا با زعفران …

,نوشتن دعا با زعفران برای ازدواج,نوشتن دعا با زعفران,نوشتن دعا با زعفران برای بچه دار شدن,نوشتن دعا با زعفران و گلاب,نوشتن دعا با زعفران نی نی سایت,نوشتن دعا با زعفران چگونه است,دلیل نوشتن دعا با زعفران,طریقه نوشتن دعا با زعفران,طریقه نوشتن دعا با زعفران و گلاب,نوشتن دعا با آب زعفران,نحوه نوشتن دعا با زعفران و گلاب,روش نوشتن دعا با زعفران و گلاب,آموزش نوشتن دعا با گلاب و زعفران,چگونگی نوشتن دعا با گلاب و زعفران,طریقه نوشتن دعا با مشک و زعفران,طرز نوشتن دعا با زعفران,نحوه نوشتن دعا با مشک و زعفران,نوشتن دعا با زعفران برای ازدواج نی نی سایت,نوشتن دعا با زعفرون برای ازدواج,طرز نوشتن دعا با زعفران و گلاب,نحوه نوشتن دعا با زعفران,اموزش نوشتن دعا با زعفران,آموزش نوشتن دعا با زعفران,روش نوشتن دعا با زعفران

چگونه دعا را با زعفران بنویسیم,نحوه نوشتن دعا با قلم زعفران

نوشتن دعا با زعفران,طریقه و نحوه نوشتن دعا,دعا نوشتن با قلم زعفران,آداب و شرایط نوشتن دعا,طریقه و دستور نوشتن دعا,چگونگی نوشتن دعا با زعفران,طرز تهیه محلول زعفران دعانویسی

چگونه دعا را با زعفران بنویسیم,نحوه نوشتن دعا با قلم زعفران

مقداری زعفران بردارد و آنرا پودر کند و سپس در یک استکان اندازد. مقداربسیار کمی آب جوش بر آن بریزد و مقدار بسیار کمی گلاب اضافه کند (آب و گلاب بسیار کم اضافه کند که رنگ جوهرش قویتر باشد) .همچنین میتواند مقداری مشک جامد هم اضافه نماید.

سپس آنرا بر روی کتری که در حال جوشیدن است به مدت پانزده دقیقه قرار دهد (دقیقا شبیه دم نمودن چای). در پایان صبر کند که محلول سرد شود .

برای استفاده میتواند آنرا به عنوان جوهر در خودنویس استفاده کند و دعا را بنویسد.

برای نوشتن در دفعات بعدی میتواند باقی مانده جوهر را در مکانی خنک مثل یخچال نگهدارد و تا سه روز قابل استفاده است و حتی رنگ دهی جوهر بهتر هم میشود.

در خصوص نحوه نگارش ادعیه از اساتید شنیده ام که این قلم بهتر است قلم نی باشد و بهتر است تراشیده نشده و خود شخصی که می خواهد آن دعا را بنویسد آن را بتراشد.

زعفران آمیخته شده با مشک و گلاب نیز به عنوان مرکب برای برخی از این ادعیه مورد سفارش است.

(البته زعفران به رنگ قرمز است و اگر بر روی صفحه زرد نوشته شود همرنگی نمی کند تا نوشته ها پیدا نباشد)

در هنگام نوشتن نیز باید با وضو و روبه قبله و با توجه قلب و بدون صحبت با دیگران انجام گیرد.

محل نگارش و صفحه ای که در آن نگاشته می شود نیز باید پاک و طاهر باشد.

بهتر آن است این نگارش در جایی خلوت صورت گیرد که اشتغال ذهنی و انصراف فکری حاصل نشود.

برگرفته از دعا سایت

**************************************************

بازنشر : سایت دعاگو (بزرگترین منبع ذکر و دعاهای قرآنی)

درباره ی سیّد محمد سیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *